Tilbage

Kiropraktik og spædbørn

Nogle af de mest almindelige grunde til at forældre søger kiropraktisk behandling til deres spædbørn er utrøstelig gråd (kolik), favoritside, dårlig søvn, problemer med at ligge på maven, maveproblemer og problemer med amning. For alle disse problematikker vil den kiropraktiske tilgang være at undersøge barnets bevægeapparat og derfra vurdere om der er stivheder eller asymmetri i muskelspændingen. Målet er at rette op på eventuelle ubalancer ved hjælp af behandling og øvelser. Det der ofte rapporteres tilbage fra forældrene er at de oplever f.eks. mindre gråd og bedre søvn som en bivirkning til behandlingen af bevægeapparatet.

Der har for nyligt været en del diskussion om kiropraktisk behandling af spædbørn i medierne. Det er helt korrekt at forskningen på området er mangelfuld – det er der mange grunde til, men den primære er at det er utroligt svært at undersøge denne gruppe patienter på en etisk korrekt måde. Noget af det der er undersøgt grundigt er sikkerheden af kiropraktisk behandling for børn, og det har vist sig at være sikkert.

Læs artiklen: Manual therapy for unsettled, distressed and excessively crying infants

Kontakt

41 10 02 44

Kiropraktor Sine Jønsson
Det Sunde Hus
Søren Frichs Vej 68
8230 Åbyhøj


Privatlivspolitik

Patientsikkerhed


Find klinikken

Du finder os i Det Sunde Hus, som ligger i Åbyhøj lidt uden for Århus.

Parkeringsmuligheder

Der findes gratis parkering i gården. Der er mulighed for parkering af barnevogne under halvtaget til højre for indgangen.
Bus nummer 12, som går fra Park Allé ved Århus Hovebanegård, holder lige udenfor klinikken ved stoppet "Chr. Winthers vej".