Tilbage

Kiropraktik og spædbørn

Nogle af de mest almindelige grunde til at forældre søger kiropraktisk behandling til deres spædbørn er utrøstelig gråd (kolik), favoritside, dårlig søvn, problemer med at ligge på maven, maveproblemer og problemer med amning. For alle disse problematikker vil den kiropraktiske tilgang være at undersøge barnets bevægeapparat og derfra vurdere om der er stivheder eller asymmetri i muskelspændingen. Målet er at rette op på eventuelle ubalancer ved hjælp af behandling og øvelser. Det der ofte rapporteres tilbage fra forældrene er at de oplever f.eks. mindre gråd og bedre søvn som en bivirkning til behandlingen af bevægeapparatet.

Der har for nyligt været en del diskussion om kiropraktisk behandling af spædbørn i medierne. Det er helt korrekt at forskningen på området er mangelfuld – det er der mange grunde til, men den primære er at det er utroligt svært at undersøge denne gruppe patienter på en etisk korrekt måde. Noget af det der er undersøgt grundigt er sikkerheden af kiropraktisk behandling for børn, og det har vist sig at være sikkert.

Læs artiklen: Manual therapy for unsettled, distressed and excessively crying infants

Kontakt

20 34 09 34

Kiropraktor Sine Jønsson
Klinik Underværk
Strandparken 6
8000 Århus C


Er du i tvivl om du, eller dit barn, kunne have gavn af kiropraktisk behandling, eller ammevejledning, er du altid velkommen til, at skrive til mig på mail:

sine@klinikundervaerk.dk

Privatlivspolitik

Patientsikkerhed


Find klinikken

Du finder mig hos Klinik Underværk, som ligger i Århus C
Parkeringsmuligheder

Der er 2 timers gratis parkering lige ved klinikken, du skal dog registrere dig via enten parkeringsautomat eller parkerings-app.