Tilbage

Kiropraktik og gravide

En graviditet påvirker moderens bevægeapparat på mange måder. Der er hormonelle forandringer der påvirker leddenes elasticitet, og der er mekaniske faktorer der gør at vægtfordelingen er helt anderledes når man er gravid. Derfor er smerter i bevægeapparatet meget almindelige under en graviditet. Særligt bækkensmerter ses ofte, men der er også mange der oplever spændingshovedpiner, smerter i brystryggen og smerter i arme og ben der er relateret til graviditeten.

Kiropraktisk behandling kan hjælpe til at opnå optimal bevægelighed af hele rygsøjlen og derved mindske smerter, øge funktion og hjælpe den gravide til at være i bedst mulig form inden fødslen.

Det gælder for kiropraktisk behandling generelt, men særligt for børn og gravide, at behandlingen tilpasses den enkelte patient. Den teknik der benyttes vil således altid være den blideste muligt og der er derfor ingen grund til at undgå kiropraktisk behandling under graviditeten.

Kontakt

20 34 09 34

Kiropraktor Sine Jønsson
Klinik Underværk
Strandparken 6
8000 Århus C


Er du i tvivl om du, eller dit barn, kunne have gavn af kiropraktisk behandling, eller ammevejledning, er du altid velkommen til, at skrive til mig på mail:

sine@klinikundervaerk.dk

Privatlivspolitik

Patientsikkerhed


Find klinikken

Du finder mig hos Klinik Underværk, som ligger i Århus C
Parkeringsmuligheder

Der er 2 timers gratis parkering lige ved klinikken, du skal dog registrere dig via enten parkeringsautomat eller parkerings-app.