Tilbage

Kiropraktik og gravide

En graviditet påvirker moderens bevægeapparat på mange måder. Der er hormonelle forandringer der påvirker leddenes elasticitet, og der er mekaniske faktorer der gør at vægtfordelingen er helt anderledes når man er gravid. Derfor er smerter i bevægeapparatet meget almindelige under en graviditet. Særligt bækkensmerter ses ofte, men der er også mange der oplever spændingshovedpiner, smerter i brystryggen og smerter i arme og ben der er relateret til graviditeten.

Kiropraktisk behandling kan hjælpe til at opnå optimal bevægelighed af hele rygsøjlen og derved mindske smerter, øge funktion og hjælpe den gravide til at være i bedst mulig form inden fødslen.

Det gælder for kiropraktisk behandling generelt, men særligt for børn og gravide, at behandlingen tilpasses den enkelte patient. Den teknik der benyttes vil således altid være den blideste muligt og der er derfor ingen grund til at undgå kiropraktisk behandling under graviditeten.

Kontakt

41 10 02 44

Kiropraktor Sine Jønsson
Det Sunde Hus
Søren Frichs Vej 68
8230 Åbyhøj


Privatlivspolitik

Patientsikkerhed


Find klinikken

Du finder os i Det Sunde Hus, som ligger i Åbyhøj lidt uden for Århus.

Parkeringsmuligheder

Der findes gratis parkering i gården. Der er mulighed for parkering af barnevogne under halvtaget til højre for indgangen.
Bus nummer 12, som går fra Park Allé ved Århus Hovebanegård, holder lige udenfor klinikken ved stoppet "Chr. Winthers vej".